/
  • Waarom schrijf je een boek? Om rijk te worden? Daar zijn makkelijkere manieren voor, zelfs legaal. Ik schreef Rolfs Maakbare Wereld om te inspireren en (management-jeuk-woord) te empoweren. Ik hoop dat mensen na het lezen van mijn boek het gevoel hebben dat ze zelf aan de slag kunnen en dat iets leuks bouwen gaat lukken. In de onsterfelijke woorden van Pippi Langkous: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus het zal wel moeten kunnen.". En ik hoop dat mensen hun eigen draai geven aan mijn projecten. Het zien als idee-en om op door te bouwen.

   Logisch dat ik heel blij werd van deze foto die Jan van der Starre mij stuurde. Jan heeft mijn oneindige spiegel, gemaakt van IKEA materiaal, niet in een tafel verwerkt (zoals ik deed), maar als achtergrond voor een space-diorama. Het is net alsof zijn space-shuttle direct uit een wormhole komt vliegen. Supercool! Jan: dank voor de foto's en lekker blijven maken!

   Space Shuttle voor oneindige spiegel, diorama en foto gemaakt door Jan van der Starre.

   Space Shuttle voor oneindige spiegel, diorama en foto gemaakt door Jan van der Starre.

   Space Shuttle voor oneindige spiegel, diorama en foto gemaakt door Jan van der Starre.

   Space Shuttle voor oneindige spiegel, diorama en foto gemaakt door Jan van der Starre.