/
  • Update: Vrijdag 1 augustus hebben Michel Frijns en ik voor 40 mensen wentelteefjes gebakken in de uitzending van Radio EenVandaag. Waarom? Om te testen welk wentelteefjes recept beter is, dat van Ionica Smeets, of dat van mijn oma. Het resultaat: van de 40 deelnemers aan ons dubbel-blind experiment gaven 27 er aan dat ze "recept oma" het lekkerst vinden: een significant resultaat!  Wil je weten waarom we dit deden, luister dan het interview terug dat ik na afloop van het experiment gaf. Ik heb het interview onder dit blog geplaatst.

   Oorspronkelijke blog: Wil je meedoen aan het Nationaal Experiment Wentelteefjes, maar heb je geen zin om in de keuken te staan? Of wil je gewoon wentelteefjes? Morgen, vrijdag 1 augustus, zullen de bezoekers van radio EenVandaag live meedoen aan het Nationaal Experiment Wentelteefjes. De opnames zijn van 14.00 tot 16.30 in Vondel CS, in het Vondelpark in Amsterdam. Toegang is gratis en de wentelteefjes zijn dat ook!

   Het Nationaal Experiment Wentelteefjes heb ik opgezet naar aanleiding van een twitter gesprek met Ionica Smeets. Ionica claimde een nieuw, beter, wentelteefjes-recept te hebben. Ik claim dat mijn oma's recept het beste is. Dat moet getest worden! Klik hier voor meer uitleg en hier voor de oorspronkelijke blog-post. Tot nu toe hebben mensen thuis meegedaan, dit wordt de eerste keer dat we een publiek als groep deel gaan laten nemen.

   Dus: trek in een wentelteefje? Interesse om onderdeel van een wetenschap experiment te zijn? Kom dan morgen naar het Vondelpark!

   Logistieke details: Vondel CS: Vondelpark 3, Amsterdam, website: Vondel CS

  • sitestat